Spelers

 

Suzanne Spliethoff (Bets Struik)

Suzanne (25) begon op haar 11e met acteerlessen op de Jeugdtheaterschool Hofplein te Rotterdam, waar ze 8 jaren lang de basis van het acteren heeft geleerd en voor het eerst op de planken stond.  In 2005 startte zij de Opleiding voor Theater & Televisie van Josja Hamann (i.s.m. Klooster Casting, te Amsterdam), welke zij met succes heeft afgerond. Tussen 2006 en 2008 volgde zij de acteeropleiding de Trap.

Suzanne speelde in voorstellingen van onder andere De Nieuwe Theatergroep en de Mime-opleiding, en was ook te zien in enkele tv en internetcommercials. Verder heeft ze gespeeld in korte films van de Filmacademie (Amsterdam en Gent), de Rietveldacademie, het Media Art Festival, de Willem de Kooning Academie en Holland DOC/VPRO.

Vanaf november 2008 zal Suzanne op het Noordelijk Filmfestival te zien zijn waar zij, samen met Birgit Schuurman, de hoofdrol speelt in de film ‘Wielklem’. Tevens zal zij vanaf januari 2009 spelen in de voorstelling ‘Demonen in Ondergoed’ in het Fijnhouttheater.

 

Karolien Berkvens (Aleid Struik)

Karolien (22)


Froukje Bouman (Doreen Struik/”D”)

Froukje (26) speelt en danst sinds haar vroegste jeugd. Momenteel zit zij in het laatste jaar van de acteurs opleiding De Trap in Amsterdam.

Samen met Karolien Berkvens vormt zij het duo Krullaria waarmee zij met hun programma Qnst aan de Cameretten van 2008 meedoen.

 

Gastspeler (Ben)

Voor de rol van Ben (de getrouwde minnaar), die uit niet meer dan één claus bestaat, worden steeds gastspelers uitgenodigd, of deze wordt ingevuld door de regisseur.